Kjøpe ny elbil:

11 gode grunner til å droppe Tesla Model Y

Verdens mest solgte bil er også den soleklart mest populære i Norge. Men det er en del ting du må være klar over før du åpner lommeboka.

Tesla Model Y er den soleklart mest solgte bilen i Norge hittil i 2023 og gikk til topps på salgslistene også i fjor. Men det betyr ikke at den ikke har mangler du bør vite om. Foto: Fred Magne Skillebæk.
Tesla Model Y er den soleklart mest solgte bilen i Norge hittil i 2023 og gikk til topps på salgslistene også i fjor. Men det betyr ikke at den ikke har mangler du bør vite om. Foto: Fred Magne Skillebæk. Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Lavt forbruk, stor plass og konkurransedyktige priser. Mange nordmenn har fått akkurat det de ønsker seg i en elbil med Tesla Model Y.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.