Tesla Model Y:

15 smarte tips til Model Y-eiere

Tesla Model Y har et vell av funksjoner. Flere av dem har kanskje gått under radaren selv hos dem som har hatt bilen en stund. Her får du dem servert på et fat!

MINIMALISTISK: Det er få brytere og knapper i en Tesla Model Y, men mulighetene er samtidig svært mange. Foto: Fred Magne Skillebæk
MINIMALISTISK: Det er få brytere og knapper i en Tesla Model Y, men mulighetene er samtidig svært mange. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24): Ikke bare ble den salgsvinneren i 2022 – den slo også VW Beetles 53 år gamle rekord for antall solgte biler i løpet av et år. Den gamle rekorden lød på 16.706 biler; Tesla solgte 17.572 eksemplarer av Model Y i 2022.

Og flere Model Y-eiere har det blitt i 2023, særlig etter at selskapet i starten av året senket prisene kraftig i Norge. Innstegsmodellen med bakhjulsdrift mest – ned 120.000 kroner.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.