Bruktbilfeber

17.000 brukte elbiler på Finn: Ikke kjøp før du har lest dette

Mange forlanger MYE for bilene sine. Slik sikrer du et godt kjøp!

STORT UTVALG: Markedet for brukte elbiler er i sterkt vekst. Akkurat nå ligger det mange tusen biler til salgs på Finn.no og andre salgskanaler på nettet. Foto: Bjørn Eirik Loftås
STORT UTVALG: Markedet for brukte elbiler er i sterkt vekst. Akkurat nå ligger det mange tusen biler til salgs på Finn.no og andre salgskanaler på nettet. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): Etter 12 år med elbil-eventyr i Norge, begynner utvalget av elbiler på bruktmarkedet å bli temmelig stort og omfattende. Mange av bilene som skal skifte eier begynner samtidig å bli noen år gamle, og prisene har den siste tiden vært kunstig høye - mye takket være lange ventelister på nye elbiler.

Likevel: Forbrukerøkonom Magne Gundersen har tidligere sagt til Elbil24 at en brukt elbil er det mest økonomiske bilkjøpet du kan gjøre. Du unngår verditapet ved nybilkjøp og du sparer penger på verksted og drivstoff, hvis du vet hva du skal se etter - naturligvis.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.