Kjøpe billig elbil

20 billige elbiler: Inntil sju seter og flere med god rekkevidde

Visste du at det fortsatt finnes 20 forskjellige elbiler til under 343.000 kroner i Norge, inkludert modeller med god rekkevidde og sju seter? Her får du oversikten!

SPARER MANGE TUSEN KRONER: I dag sparer du fort rundt 25.000 kroner årlig på å kjøre elbil sammenliknet med en bensin eller dieselbil – bare i drivstoff. Familiebilen Citroën ë-C4 fikk terningkast 5 i vår test, og er nå blant de rimeligste i Norge. Foto: Elbil24
SPARER MANGE TUSEN KRONER: I dag sparer du fort rundt 25.000 kroner årlig på å kjøre elbil sammenliknet med en bensin eller dieselbil – bare i drivstoff. Familiebilen Citroën ë-C4 fikk terningkast 5 i vår test, og er nå blant de rimeligste i Norge. Foto: Elbil24 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.