Hurtiglading til 100 prosent

20 elbiler testet: - Bare å glemme å fullade disse på langtur

Vi har testet ladehastigheten på 20 høyaktuelle modeller. Her får du brutale sannheten om hurtiglading når man passerer 80 prosent kapasitet.

TIDKREVENDE: En av elbilene på bildet brukte langt over en time å lade fra 80 til 100 prosent, til tross for at batteripakka er mindre enn hos mange av konkurrentene. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TIDKREVENDE: En av elbilene på bildet brukte langt over en time å lade fra 80 til 100 prosent, til tross for at batteripakka er mindre enn hos mange av konkurrentene. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): Vinterferien står straks for døra, og mange skal legge ut på langtur i sin nye elbil, kanskje for å besøke slekt og venner på andre kanter av landet, eller for å prøve de nye skiene på høyfjellet.

Mange starter turen med fulladet batteripakke, men når temperaturen kryper godt under 0 grader, reduseres ofte rekkevidden betraktelig. Det betyr gjerne flere hurtigladestopp underveis.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.