Nye elbiler 2022

33 splitter nye elbiler du kan glede deg til i 2022

Elbilnyhetene står i kø, de første er ventet til landet allerede i januar!

SKAL GÅ LENGST: Med en rekkevidde på over 80 mil kommer amerikanske Lucid Air garantert til å bli populær blant mange med rekkeviddeangst. Bilen er bare en av mange helt nye modeller som dukker opp på norske veier i 2022. Foto: Lucis
SKAL GÅ LENGST: Med en rekkevidde på over 80 mil kommer amerikanske Lucid Air garantert til å bli populær blant mange med rekkeviddeangst. Bilen er bare en av mange helt nye modeller som dukker opp på norske veier i 2022. Foto: Lucis Vis mer
Publisert

(Elbil24): Vi er i ferd med å legge bak oss et helt spesielt år for alle som er opptatt av elbil. For det første har salget av elbiler fullstendig parkert alt av andre drivlinjer her til lands, for det andre har det kommet en rekke svært spennende og ikke minst meget gode elbiler på markedet, som dekker alle de behovene en vanlig familie har til en bil: God størrelse, topp sikkerhet og lang rekkevidde.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer