Hurtiglading til 100 prosent

39 elbiler testet: Her er forskjellene enorme

Vi har testet ladehastigheten på 39 høyaktuelle modeller. Du får den brutale sannheten, for enkelte modeller er det bare å glemme å fullade på langtur.

Her står fem av testbilene - Voyah Free, Volvo XC40, Tesla Model Y, VW ID.4 og Toyota bZ4X til lading. Foto: Steinar André Danielsen.
Her står fem av testbilene - Voyah Free, Volvo XC40, Tesla Model Y, VW ID.4 og Toyota bZ4X til lading. Foto: Steinar André Danielsen. Vis mer
Publisert

(Elbil24): Juleferien er godt i gang for de aller fleste, og mange nordmenn legger i disse dager ut på langtur i sin nye elbil. Folk skal hjem til jul, på hytta eller på middagsbesøk til familiemedlemmene som bor litt for langt unna.

Mange starter turen med fulladet batteripakke, men om du skal langt av gårde, betyr det gjerne hurtigladestopp underveis. Kanskje må du også lade litt ekstra fordi ladetilgangen ved destinasjonen din er dårlig.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

PlussTotal

Mer nyheter og underholdning.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.