Kjøpe elbil

400.000 kroner til ny elbil? Her er tre knallkjøp i 2023

FERSK OVERSIKT: Tre gode elbilkjøp for deg som er opptatt av lang rekkevidde, lav pris og god trygghet!

EN AV TRE: Med rekkevidde på mer enn 45 mil, mulighet for mye taklast og hele 7 års garanti, er denne bilen én av de tre anbefalingene våre. De to andre har kanskje egenskapene som er viktigere for deg. Foto: Produsenten
EN AV TRE: Med rekkevidde på mer enn 45 mil, mulighet for mye taklast og hele 7 års garanti, er denne bilen én av de tre anbefalingene våre. De to andre har kanskje egenskapene som er viktigere for deg. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det er mye fokus på moms og vektavgift på nye elbiler for tiden, og det er lett å glemme at det fortsatt er mye rimeligere å kjøpe ny elbil i Norge enn i mange andre land.

Særlig dersom du kjøper en bil som koster under 500.000 kroner. Da kjøper du fortsatt momsfritt, og det vil du med stor sannsynlighet kunne gjøre helt fram til 2025.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.