Elbilnyheter:

44 nye 2021-modeller, med ankomst og priser

Når kommer de, og hva skal de koste. Se hele listen - som nå teller 44 modeller!

KIA EV6: I høst kommer de første Kia EV6 til Norge. Det er bare én av mer enn 40 nye modeller som kommer i løpet av året. Foto: Kia
KIA EV6: I høst kommer de første Kia EV6 til Norge. Det er bare én av mer enn 40 nye modeller som kommer i løpet av året. Foto: Kia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24:)

Året 2021 er året der elbilene skal vise at de virkelig har fått fotfeste i det norske markedet. For første gang skal salget av elbiler utgjøre over halvparten av markedet. Norges største bilimportør, Harald A. Møller, forteller at de ikke ser bort fra en andel elbiler på rundt 90 prosent i 2021. Det er ambisiøst.

Men de er ikke alene. I alle bransjemedier handler det nå kun om én ting. Hvordan skal den etablerte bilbransjen komme seg raskest mulig over til fullelektriske biler.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer