Elbilnyheter:

44 nye 2021-modeller, med ankomst og priser

Når kommer de, og hva skal de koste. Se hele listen - som nå teller 44 modeller!

KIA EV6: I høst kommer de første Kia EV6 til Norge. Det er bare én av mer enn 40 nye modeller som kommer i løpet av året. Foto: Kia
KIA EV6: I høst kommer de første Kia EV6 til Norge. Det er bare én av mer enn 40 nye modeller som kommer i løpet av året. Foto: Kia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24:)

OPPDATERT: Denne saken har fått sin etterfølger - elbilene vi venter til Norge i 2022. Den finner du her:

Året 2021 er året der elbilene skal vise at de virkelig har fått fotfeste i det norske markedet. For første gang skal salget av elbiler utgjøre over halvparten av markedet. Norges største bilimportør, Harald A. Møller, forteller at de ikke ser bort fra en andel elbiler på rundt 90 prosent i 2021. Det er ambisiøst.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.