Hvor langt går elbilene

45 elbil-modeller analysert: Sjekk den virkelige rekkevidden

Elbil24 har kartlagt erfaringene til norske elbileiere på 45 forskjellige modeller. Så langt kan du kjøre - sommer og vinter.

OVER 50 MIL: Mens en BMW i3 kjører i snitt rundt 30 mil mellom hver lading på sommeren, kan Tesla Model S Long Range smykke seg med godt over 50, viser snittall fra norske eiere. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
OVER 50 MIL: Mens en BMW i3 kjører i snitt rundt 30 mil mellom hver lading på sommeren, kan Tesla Model S Long Range smykke seg med godt over 50, viser snittall fra norske eiere. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Vinteren vi har lagt bak oss har vært hard mange steder i landet, og mange ferske elbil-eiere har opplevd at bilene deres fikk kraftig redusert rekkevidde da den stod på som verst.

Dette var utgangspunktet for at Elbil24 tidligere i år besluttet å kartlegge norske elbileieres erfaringer på dette området.

Vi inviterte derfor leserne våre til å dele erfaringene sine med oss, og fikk inn over 1000 besvarelser. Her spurte vi blant annet om hvor fornøyd de var med bilene sine generelt og med rekkevidden. Resultatene finner du i disse to artiklene:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer