7 elbil-nyheter som tar knekken på rekkeviddeangsten

100 mil på fulladet batteri vil snart bli en realitet.

KOMMER I SEPTEMBER: Mercedes-Benz EQS leveres med oppgitt rekkevidde på 77 mil. Det er foreløpig rekord, men luksusbilen vil snart få konkurranse fra flere. Foto: Mercedes-Benz
KOMMER I SEPTEMBER: Mercedes-Benz EQS leveres med oppgitt rekkevidde på 77 mil. Det er foreløpig rekord, men luksusbilen vil snart få konkurranse fra flere. Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det er knapt noe som opptar kommende elbil-eiere mer enn rekkevidde.

Det er høyst forståelig.

Man har kanskje lagt bak seg mange år bak rattet i en dieselbil, som gjerne går 80-100 mil mellom hver gang den må til pumpene, og man blir gjerne skeptisk av historier om kronglete hurtiglading og dårlig utbygd ladenettverk.

Snart en saga blott

Vi i Elbil24 tester stort sett rubb og rake av det som dukker opp av elbiler på det norske markedet. Siden i vår har vi testet ni modeller som har gått mer enn 40 mil på fulladet batteri. En slik rekkevidde er allerede i ferd med å bli normalen, og det finnes også modeller som klarer både 50 og opp mot 60 mil på fine sommerdager.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.