7 elbil-nyheter som tar knekken på rekkeviddeangsten

100 mil på fulladet batteri vil snart bli en realitet.

KOMMER I SEPTEMBER: Mercedes-Benz EQS leveres med oppgitt rekkevidde på 77 mil. Det er foreløpig rekord, men luksusbilen vil snart få konkurranse fra flere. Foto: Mercedes-Benz
KOMMER I SEPTEMBER: Mercedes-Benz EQS leveres med oppgitt rekkevidde på 77 mil. Det er foreløpig rekord, men luksusbilen vil snart få konkurranse fra flere. Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det er knapt noe som opptar kommende elbil-eiere mer enn rekkevidde.

Det er høyst forståelig.

Man har kanskje lagt bak seg mange år bak rattet i en dieselbil, som gjerne går 80-100 mil mellom hver gang den må til pumpene, og man blir gjerne skeptisk av historier om kronglete hurtiglading og dårlig utbygd ladenettverk.

Snart en saga blott

Vi i Elbil24 tester stort sett rubb og rake av det som dukker opp av elbiler på det norske markedet. Siden i vår har vi testet ni modeller som har gått mer enn 40 mil på fulladet batteri. En slik rekkevidde er allerede i ferd med å bli normalen, og det finnes også modeller som klarer både 50 og opp mot 60 mil på fine sommerdager.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer