Kjøpe ny elbil

7 elbilnyheter til under 400.000: Ekstremt mye for pengene

OPPDATERT: De koster under 400.000 kroner - og de første har allerede kommet!

POPULÆR: Denne amerikaneren har 2000 nordmenn allerede bestilt, og prisen starter på 372.000 kroner. Men den er i godt selskap blant gode kjøp til under 400.000 kroner. Foto: Produsenten
POPULÆR: Denne amerikaneren har 2000 nordmenn allerede bestilt, og prisen starter på 372.000 kroner. Men den er i godt selskap blant gode kjøp til under 400.000 kroner. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Bilmarkedet er i endring på mange plan. Elbilene dominerer fullstendig i privatbilmarkedet, og folk velger ofte velutstyrte SUV-er med drift på alle fire hjul, til priser som for bare få år siden hadde vært en utopi for vanlige familiebudsjetter.

Mange blir dyrere, men nå kommer nye budsjettmodeller

Fra nyttår blir det etter alt å dømme moms på kjøpsbeløpet som overstiger 500.000 kroner. Det betyr blant annet at en bil som i dag koster 900.000 kroner, vil koste 1 million kroner fra nyttår. Jo dyrere bilen er, desto mer må du belage deg på å betale for doningen.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.