Billigere elbiler

9 populære elbiler som stuper i pris

Store priskutt og nye, rimeligere utgaver. Her får du oversikten!

MYE BILLIGERE: Volvo XC40 kommer snart i en utgave med tohjulstrekk. Den ventes å bli inntil 100.000 kroner billigere enn lanseringsutgaven. Foto: Volvo
MYE BILLIGERE: Volvo XC40 kommer snart i en utgave med tohjulstrekk. Den ventes å bli inntil 100.000 kroner billigere enn lanseringsutgaven. Foto: Volvo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24):

Det er heftige tilstander på elbilmarkedet for tiden, der den ene lanseringen avløser den andre - og der konkurransen om kundene er tøffere enn noen gang.

Flere årsaker til lavere priser

Importører og forhandlere finregner kontinuerlig på valutakurser og marginer, for at du skal dra kortet hos nettopp dem, istedenfor å gå til en konkurrent. Den store vinneren er oss forbrukere. Det faktum at Norge er et av verdens rimeligste elbil-land, viser at denne konkurransen fungerer.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.