Ventelister på elbil

Advarer mot slike kjøp: - Vit hva du begir deg ut på

Lei av lang ventetid på nye elbiler? Det finnes alternativer, men de offisielle importørene advarer.

NYE BILER: Du kan unngå venteliste på nye elbiler, dersom du handler fra ikke-offisielle kanaler. - Vit hva du begir deg ut på, advarer bransjen. Skjermdump: Finn.no
NYE BILER: Du kan unngå venteliste på nye elbiler, dersom du handler fra ikke-offisielle kanaler. - Vit hva du begir deg ut på, advarer bransjen. Skjermdump: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det er krevende tider for bilbransjen. Ikke fordi interessen for nye biler er laber, men fordi importørene sliter med å skaffe nok biler til å dekke den enorme etterspørselen.

Hovedårsaken er stadige stopp og forsinkelser i produksjonsleddet.

Det ferdigstilles rett og slett for få biler for øyeblikket, og dermed må mange vente mye lenger på sin nye bil enn hva som ble forespeilet da de bestilte.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer