95 elbil-tester

Alle elbil-testene på ett brett

Her finner du snart 100 tester, fra Think City til BMW IX.

TIL Å STOLE PÅ: Elbil24-redaksjonen har lang erfaring med bil- og forbrukertester. Redaksjonssjef Fred Magne Skillebæk sitter også i juryen for Årets bil i Europa, og er landets eneste elektro-utdannede motorjournalist. Vi lager elbiltester du kan stole på. Foto: Redaksjonen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Utvalget av elbiler vokser i et forrykende tempo, og i løpet av 2021 er det ventet over 40 nye modeller til Norge (se lenke nederst).

Elbil24 tar naturligvis sikte på å teste alle de mest interessante nyhetene, slik vi har gjort det i flere år allerede.

Til sammen har Elbil24 og vårt søsternettsted Dinside faktisk publisert mer enn 90 elbil-tester, fra Think City i år 2000 til de hotteste nyhetene i 2021, inkludert Hyundai Ioniq 5, Audi Q4 e-tron, Ford Mustang Mach-E, Volkswagen ID.4, Skoda Enyaq, Tesla Model Y og Kia EV6. Det gjør vårt testarkiv til et av Norges klart største!

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer