Test piggdekk 2023

Årets beste piggdekk

I årets store test av piggdekk er det fire dekk som utmerker seg. Vi har også med et fire år gammelt piggdekk i testen. Det bør du helst ikke sette på bilen.

JEVNT I TOPPEN: Det er fire dekk som hevder seg helt i toppen i årets test av piggdekk. At du har flere gode alternativer å velge mellom, gjør det også enklere å sjekke priser og skaffe seg nye dekk til en bra pris. Foto: Juha Kaupinnen
JEVNT I TOPPEN: Det er fire dekk som hevder seg helt i toppen i årets test av piggdekk. At du har flere gode alternativer å velge mellom, gjør det også enklere å sjekke priser og skaffe seg nye dekk til en bra pris. Foto: Juha Kaupinnen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elbil24 har testet 19 vinterdekk med og uten pigger. Vi har med de mest solgte, pluss noen som er rimeligere enn de såkalte premium-dekkene. I tillegg har vi testet to brukte dekk, slike som mange av oss har i garasjen, for å se hvor gode eller dårlige de er sammenliknet med nye.

For noen dager siden presenterte vi resultatene til de piggfrie dekkene. Nå er turen kommet til piggdekkene. Mange utenfor de store byområdene foretrekker fortsatt å kjøre med pigg, i den tro at det gir det beste grepet på vanskelig vinterføre. De har delvis rett.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.