Moms på elbil

Åtte knallkjøp som forblir avgiftsfrie

Flere partier ønsker moms på dyre elbiler. Her er noen av de beste kjøpene du fortsatt vil kunne gjøre momsfritt.

DRIFT PÅ ALLE FIRE HJUL: Du får biler med svært god ytelse, lang rekkevidde og drift på alle fire hjul - til godt under 600.000 kroner. Avbildet: Ford Mustang Mach-E. Foto: Fred Magne Skillebæk
DRIFT PÅ ALLE FIRE HJUL: Du får biler med svært god ytelse, lang rekkevidde og drift på alle fire hjul - til godt under 600.000 kroner. Avbildet: Ford Mustang Mach-E. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): I Norge kan du kjøpe elbiler i alle prisklasser helt uten moms og andre avgifter. Det gjør Norge til et av verdens aller rimeligste elbil-land, og denne politikken får hovedæren for at kanskje så mange som sju av ti personbiler som selges i 2021, kommer med helelektrisk drivlinje.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer