Tre elbiler i test:

Audi e-tron, BMW iX eller Porsche Taycan: Vinneren stiller de to andre i skyggen

Likhetene er flere enn man skulle tro, men også forskjellene. I vår premium-test er det særlig én av bilene som imponerer kraftig.

FORSKJELLIGE, MEN LIKE: Det er ikke hverdags å la en sportsbil tøffe seg mot to forskjellige SUV-er. Foto: Fred Magne Skillebæk
FORSKJELLIGE, MEN LIKE: Det er ikke hverdags å la en sportsbil tøffe seg mot to forskjellige SUV-er. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få ferske Elbil24-saker rett i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå

(Elbil24): De er populære, attraktive og relativt store. Audi e-tron 55, BMW iX xDrive50 og Porsche Taycan 4 Cross Turismo er premiumbiler som skal by på det lille ekstra. De har også god plass og egner seg godt på langturer, enten det er til og fra hytta eller på den enda lengre ferieturen.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.