Tre elbiler i test:

Audi e-tron, BMW iX eller Porsche Taycan?

Likhetene er flere enn man skulle tro, men også forskjellene. Vi har tatt premiumkampen, og en av bilene imponerer kraftig.

FORSKJELLIGE, MEN LIKE: Det er ikke hverdags å la en sportsbil tøffe seg mot to forskjellige SUV-er. Foto: Fred Magne Skillebæk
FORSKJELLIGE, MEN LIKE: Det er ikke hverdags å la en sportsbil tøffe seg mot to forskjellige SUV-er. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Elbilene er snart enerådende på registreringsstatistikken for nye biler. Det selges mye elbiler i alle prisklasser, inkludert klassen for de store og mer kostbare doningene.

Vi har denne gangen plukket ut tre relativt store og kostbare elbiler på test: Audi e-tron 55, BMW iX 50 xDrive og Porsche Taycan 4 Cross Turismo.

Alle må defineres som premiumbiler, noe som fordrer at de skal by på det lille ekstra. De har også god plass, og egner seg godt som langtravere, enten det er til og fra hytta, eller den enda lengre ferieturen.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.