Oversikt:

Best mulig rekkevidde til 400.000 kroner

På jakt etter en elbil med lang rekkevidde uten å sprenge budsjettet? Her er fem høyaktuelle kjøp til rundt 400.000 kroner.

FRISTENDE: Med kampanjerabatt tilsvarende rundt 80.000 kroner er Renault Megane E-tech blant bilene som nå gir deg lengst rekkevidde for under 400.000 kroner. Foto: Fred Magne Skillebæk
FRISTENDE: Med kampanjerabatt tilsvarende rundt 80.000 kroner er Renault Megane E-tech blant bilene som nå gir deg lengst rekkevidde for under 400.000 kroner. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24): Lang rekkevidde og lav pris er drømmekombinasjonen mange potensielle elbilkjøpere ser etter i jakten på ny bil.

Generelt sett henger riktignok rekkevidden til en viss grad sammen med prisen man betaler, fordi større batterier gir en økt produksjonskostnad, men det finnes også langtravere blant de noe mer rimelige modellene.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.