Elektrifisering:

Best og verst rustet

Her er merkene som leder racet om å elektrifisere. Vær forberedt på overraskelser.

Dieselskandalen satt fart på utviklingen av elbiler i VW-konsernet. I dag er de ledende. Helt bakerst i utviklingen somler Toyota, som har mest tro på hydrogen. Foto: Produsenter
Dieselskandalen satt fart på utviklingen av elbiler i VW-konsernet. I dag er de ledende. Helt bakerst i utviklingen somler Toyota, som har mest tro på hydrogen. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): På ti år har brorparten av det norske markedet blitt overbevist. Det går mot en helelektrifisert bilpark, før eller senere. Myndighetene har til og med satt en tidsfrist til 2025 for når personbilsalget skal bestå av kun nullutslippsbiler.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer