Elektrifisering:

Best og verst rustet

Her er merkene som leder racet om å elektrifisere. Vær forberedt på overraskelser.

Dieselskandalen satt fart på utviklingen av elbiler i VW-konsernet. I dag er de ledende. Helt bakerst i utviklingen somler Toyota, som har mest tro på hydrogen. Foto: Produsenter
Dieselskandalen satt fart på utviklingen av elbiler i VW-konsernet. I dag er de ledende. Helt bakerst i utviklingen somler Toyota, som har mest tro på hydrogen. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): På ti år har brorparten av det norske markedet blitt overbevist. Det går mot en helelektrifisert bilpark, før eller senere. Myndighetene har til og med satt en tidsfrist til 2025 for når personbilsalget skal bestå av kun nullutslippsbiler.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.