Elektrisk vintertest

BMW i4 M50 i verdens første vintertest

BMW i4 ble kåret til Årets Bil 2022 av Elbil24, Dinside og Dagbladet. Vi har nå gjort verdens første vintertest av vinnerbilen.

VINTERTEST: BMW i4 ble nylig kåret til Årets Bil, men hvordan klarer den seg egentlig i 12-13 kuldegrader? Det har vi sjekket ut!
VINTERTEST: BMW i4 ble nylig kåret til Årets Bil, men hvordan klarer den seg egentlig i 12-13 kuldegrader? Det har vi sjekket ut! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det ble en tidlig julegave for BMW og deres nye elbil i4 i år, for 7. desember ble det klart at BMW i4 stakk av med tittelen Årets Bil 2022 - kåret av Dagbladet, Dinside og Elbil24.

Vi har naturligvis testet bilen, både på bane og på landevei, og vi har kjørt bilen gjennom våre innarbeidede rekkevidde- og ladetester.

Bli med på en interessant tur med den helt nye BMW i4 M50 - Årets Bil 2022. Les gjerne også vår tidligere prøvekjøring av bilen, så slipper vi å gjenta mye av det samme.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.