Ekstremtest:

BMW iX 50 i iskald vintertest

Hva skjer når vi kjører rekkeviddetest av BMW iX xDrive 50 i mer enn 40 grader lavere temperatur enn WLTP-testene den er oppgitt med? Her får du svaret.

HYTTETESTEN: VI kan ikke bare si det var kaldt, men iskaldt på Trysilfjellet denne testdagen. Foto: Fred Magne Skillebæk
HYTTETESTEN: VI kan ikke bare si det var kaldt, men iskaldt på Trysilfjellet denne testdagen. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): I slutten av september – altså på godt sommerføre - fikk Elbil24 stifte vårt første bekjentskap med nye BMW iX for første gang. Den gang stilte vi spørsmålet om dette for tiden er verdens beste elektriske SUV.

Nå har vi kjørt både iX40 og iX50 gjennom våre skreddersydde tester for både rekkevidde og ladehastighet på et solid stykke vinterføre, og det i kulde ned mot 20 kuldegrader.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.