Test vinterdekk 2023

De beste piggfrie vinterdekkene

Hvilke piggfrie vinterdekk gir de sikreste kjøreegenskapene? Hvor gode er de slitte dekkene dine sammenliknet med nye? Bør man styre unna de billigste?

TO DEKK PÅ TOPPEN: Sikkert grep på snø og is er første prioritet når vi tester vinterdekk. To dekk havner på topp i vår store test av piggfrie vinterdekk. Foto: Juha Kauppinen
TO DEKK PÅ TOPPEN: Sikkert grep på snø og is er første prioritet når vi tester vinterdekk. To dekk havner på topp i vår store test av piggfrie vinterdekk. Foto: Juha Kauppinen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alt dette gir vi svar på i Elbil24s store test av piggfrie vinterdekk.

Dette er den største og mest anerkjente dekktesten i Norden. I sitt enorme testanlegg både utendørs og innendørs, har de profesjonelle testerne i UTAC Automotive i Finland, tidligere TestWorld, testet 19 pigg- og piggfrie vinterdekk for å finne dekkene som gir de sikreste egenskapene på vanskelig vinterføre.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.