Tesla Model Y og VW ID.4

De er Norges to mest populære elbiler - men hvilken har de mest fornøyde eierne?

Tesla Model Y og VW ID.4 er Norges to desidert mest registrerte elbiler i 2022. Men hva mener eierne om bilene sine? Vi har samlet terningkast og plusser og minuser fra flere enn 200 av dem!

NUMMER 1 OG 2: Tesla Model Y leder regisreringsstatistikken så langt i år, med VW ID.4 hakk i hæl. I denne saken kan du lese om hva eierne er mest og minst fornøyde med.
NUMMER 1 OG 2: Tesla Model Y leder regisreringsstatistikken så langt i år, med VW ID.4 hakk i hæl. I denne saken kan du lese om hva eierne er mest og minst fornøyde med. Vis mer
Publisert

(Elbil24): Elbil-året 2022 går mot slutten, og før vi skriver 1. januar 2023 har det mest sannsynlig blitt registrert rundt 150.000 nye elbiler i Norge i år.

Det er noe lavere enn prognosene sa før starten av året, men fortsatt et formidabelt tall - og ingen andre land i verden er i nærheten av like høy elbilandel. Nær 8 av 10 nyregistrerte biler er nå helelektriske.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)
Mest populær

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

690,-

1 år

(Fornyes automatisk til 790,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.