Elbilnyheter 2021

De nye familie-elbilene: Alt om taklast, bagasje og hengervekt

Her finner du alt du trenger å vite om de mest populære familie-elbilene som kommer i 2021.

TAKLAST: Volkswagen ID.4 er en av elbilnyhetene som både får plass til mye bagasje, kan dra henger og ha taklast. Det er tre årsaker til at Volkswagen har store forventninger til den her i Norge. Foto: Fred Magne Skillebæk
TAKLAST: Volkswagen ID.4 er en av elbilnyhetene som både får plass til mye bagasje, kan dra henger og ha taklast. Det er tre årsaker til at Volkswagen har store forventninger til den her i Norge. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24): Flere har allerede kommet, og nyhetene står nærmest i kø i ukene og månedene framover. Hvis du er ute etter en ny familie-elbil, har du kommet til rett sted.

Som Elbil24 Pro-medlem har vi allerede fortalt deg om alle de rundt 40 elbilnyhetene i 2021, med priser og forventet leveringstid:

I denne artikkelen har vi plukket ut 16 av de mest spennende nye elbilene som er myntet på familier, med fokus på hva du kan frakte med deg i form av bagasje inni bilen, taklast og på tilhenger.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer