Elbilnyheter 2021

De nye familie-elbilene: Alt om taklast, bagasje og hengervekt

Her finner du alt du trenger å vite om de mest populære familie-elbilene som kommer i 2021.

TAKLAST: Volkswagen ID.4 er en av elbilnyhetene som både får plass til mye bagasje, kan dra henger og ha taklast. Det er tre årsaker til at Volkswagen har store forventninger til den her i Norge. Foto: Fred Magne Skillebæk
TAKLAST: Volkswagen ID.4 er en av elbilnyhetene som både får plass til mye bagasje, kan dra henger og ha taklast. Det er tre årsaker til at Volkswagen har store forventninger til den her i Norge. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24): Flere har allerede kommet, og nyhetene står nærmest i kø i ukene og månedene framover. Hvis du er ute etter en ny familie-elbil, har du kommet til rett sted.

Som Elbil24 Pro-medlem har vi allerede fortalt deg om alle de rundt 40 elbilnyhetene i 2021, med priser og forventet leveringstid:

I denne artikkelen har vi plukket ut 16 av de mest spennende nye elbilene som er myntet på familier, med fokus på hva du kan frakte med deg i form av bagasje inni bilen, taklast og på tilhenger.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.