Test av BMW iX:

De ser helt like ut, men den ene koster 200.000 ekstra. Er det verdt det?

Vi har gitt BMW iX merkelappen «verdens beste SUV», men får du mest igjen for pengene om du velger iX40 eller iX50? Vi har testet begge utgaver grundig.

BMWs to mest populære iX-modeller er vanskelig å skille på utseendet. Ser du hvilken som er iX40 og hvilken som er iX50? Illustrasjone: Steinar André Danielsen / Fred Magne Skillebæk.
BMWs to mest populære iX-modeller er vanskelig å skille på utseendet. Ser du hvilken som er iX40 og hvilken som er iX50? Illustrasjone: Steinar André Danielsen / Fred Magne Skillebæk. Vis mer
Publisert

(Elbil24): BMW har gjort stor suksess i Norge med premium-SUV-en iX. Modellen er registrert i over 7250 eksemplarer her til lands og biter veldig godt fra seg i alt av tester.

Allerede før modellen ble lansert i Norge, stilte Elbil24 spørsmålet: «Er BMW iX verdens beste SUV?» Vi var mildt sagt imponert etter vårt første møte med elbilen.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.