Ikke glem service

Denne leasing-tabben koster deg dyrt

Splitter ny elbil til 2290 kroner i måneden frister mange. Men hvor kontroll har du egentlig på service, renta og kravene ved tilbakelevering?

MÅ BETALE EKSTRA: Når du leverer bilen tilbake, blir den sjekket nøye. Noen forhandlere gjør sjekken selv, andre overlater den til nøytrale NAF. Er det unormal slitasje eller mangler på bilen, kan det koste deg dyrt. Foto: Rune Korsvoll
MÅ BETALE EKSTRA: Når du leverer bilen tilbake, blir den sjekket nøye. Noen forhandlere gjør sjekken selv, andre overlater den til nøytrale NAF. Er det unormal slitasje eller mangler på bilen, kan det koste deg dyrt. Foto: Rune Korsvoll Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap (fra 29 kroner) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24):

Det kryr av tilbud for privat-leasing om dagen. Etter hvert som maten blir dyrere, rentene stiger og privat-økonomien blir mer presset, kan det være fristende å slå til på et tilbud om å få en helt ny bil til bare noen tusenlapper i måneden. Den kan være en god løsning, dersom du ikke har pengene som må til for å kjøpe den nye, sikre bilen som og familien trenger for å klare seg i hverdagen.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.