Bli medlem av Elbil24 PRO:

Derfor bør du bli medlem av Elbil24 PRO

Norges eneste nettavis om elbil trenger din støtte og gir deg knallgode rabatter tilbake.

Denne artikkelen er sponset av Elbil24 PRO-medlemmer.

(Elbil24): Tusen takk for at du er en av flere hundre tusen som leser Elbil24. Vi er Norges eneste profesjonelle nettavis dedikert til elbiler.

Vårt motto er at Elbil24 skal være din beste kilde både før, under og etter bilkjøpet. De neste årene vil en stor andel bilkjøpere konvertere til elbil for første gang, og det er stort behov for god informasjon. Svaret skal du finne på Elbil24.

For å få til dette finansierer vi noe av driften via annonser. Men det er ikke nok. Derfor har vi laget en medlemsklubb. For deg som vil støtte profesjonell elbiljournalistikk, og for deg som vil ha knallgode rabatter. Vårt mål er du skal spare inn medlemskapet mange ganger!

LANSERINGSKAMPANJE: Dette får du når du betaler 199 kroner og blir medlem.

Årskontingent

Lanseringstilbud!

199 kr

(0,54 kr per dag)

KJØP Årskontingent

Bli medlem nå!
Du har valgt:

Elbil24

Årskontingent 199 kr per ett år 0,54 kr per dag.

Medlemskapet fornyes automatisk til ordinær pris (599 kr/år) når perioden utløper. Du kan avslutte medlemskapet når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Tilgang til PRO-artikler. Dette er sakene som går i dybden, de mest ressurskrevende testene, og sakene der kunnskap om elbil er satt i system.
  • Eksklusive rabatter på noen av markedets mest interessante ladebokser, kabler og ladeutstyr. Her sparer du lett flere tusen kroner.
  • 10% rabatt på Nokian dekk hos Vianor, inkl SUV. 20% rabatt på dekkhotell hos Vianor. 8% rabatt på felger, 12% rabatt på felgpakker.
  • Opp til 25 prosent rabatt på foliering og solfilm hos Merhebia Finest.

Dette kommer før sommerferien, kun for PRO:

  • Tilgang til Norges beste elbilforsikring. Elbil24 Forsikring lanseres før sommerferien og gir deg prismatch, samt at du slipper å tenke på om du har bonus. Alle får samme pris. Bak står et stort norsk forsikringsselskap.
  • Ladebrikke det står Elbil24 på, en felles brikke som lar deg lade, uavhengig av ladeselskap. Og uten at du behøver å melde deg inn i en interesseorganisasjon. Vi er politisk uavhengige.

Flere tilbud finner du på Elbil24.no/medlemsfordeler

Elbil24 ble startet i november i fjor, og leserne har tatt svært godt imot oss. Så godt at vi ble finalist i kategorien «Beste nykommer» i den europeiske kåringen Digiday Media Awards.

Årskontingent

Lanseringstilbud - (Spar 400,-)

199 kr

(0,54 kr per dag)

KJØP Årskontingent

Bli medlem nå!
Du har valgt:

Elbil24

Årskontingent 199 kr per ett år 0,54 kr per dag.

Medlemskapet fornyes automatisk til ordinær pris (599 kr/år) når perioden utløper. Du kan avslutte medlemskapet når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Elbil24.no er drevet av Scandinavia Online AS, som også driver nettavisene sol.no, vi.no og kode24.no. Familiebedriften Aller Media eier 100 prosent, og heier på oss.

Det er vi som driver Elbil24: Fred Magne Skillebæk, redaksjonssjef og Christina Honningsvåg. Fred Magne er en av de i Norge som kan mest om elbil og Christina er en erfaren nettjournalist.

Christina Honningsvåg og Fred Magne Skillebæk er stjerneteamet i Eblil24.no og jobber for at du skal få vite alt du trenger å vite om elbil. Enten du eier, eller vurderer å eie. Vi trenger støtte fra medlemer for å drive Elbil24. Derfor har vi startet rabattklubben Elbil24 PRO. Tips oss gjerne om hva du ønsker rabatt på.
Christina Honningsvåg og Fred Magne Skillebæk er stjerneteamet i Eblil24.no og jobber for at du skal få vite alt du trenger å vite om elbil. Enten du eier, eller vurderer å eie. Vi trenger støtte fra medlemer for å drive Elbil24. Derfor har vi startet rabattklubben Elbil24 PRO. Tips oss gjerne om hva du ønsker rabatt på. Vis mer