Kjøpe elbil?

Derfor bør du tenke deg om før du velger elbil med tohjulsdrift

Her er fire viktige ting du må tenke på. Og det er slett ikke for å komme seg lettere frem.

GOD, BEDRE, BEST: Det er faktisk store forskjeller på de forskjellige systemene med firehjulsdrift. Men trenger du egentlig drift på alle fire hjul?
GOD, BEDRE, BEST: Det er faktisk store forskjeller på de forskjellige systemene med firehjulsdrift. Men trenger du egentlig drift på alle fire hjul? Vis mer
Publisert

(Elbil24): I Norge har det lenge vært en trend at «alle» vil ha firehjulsdrift. Finnes det en bil som selges med firehjulsdrift som alternativ, så er den garantert å bli det foretrukne. Noen velger til og med en annen bil enn de først ville valgt, bare for å få den viktige firehjulsdriften.

Med elbilen blir dette enda viktigere, for brått er det ikke bare fremkommeligheten som påvirkes, men også en rekke andre viktige faktorer.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.