Om oss:

Dette er Elbil24

Norges største nettsted om elbil.

REDAKSJONEN: Her representert ved Fred Magne Skillebæk (fagredaktør) og Steinar André Danielsen (journalist). Foto: Andreas Heen Haaland-Carlsen
REDAKSJONEN: Her representert ved Fred Magne Skillebæk (fagredaktør) og Steinar André Danielsen (journalist). Foto: Andreas Heen Haaland-Carlsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nettstedet Elbil24 ble påbegynt 1. oktober 2018, og halvannen måned senere publiserte vi vår første artikkel. Bilmarkedet er i kraftig endring, og Regjeringen har en målsetting om at hele personbilsalget i 2025 skal være utslippsfritt.

Denne omleggingen påvirker også oss forbrukere og informasjonsbehovet rundt temaet elbil, som er nytt for de aller fleste. Derfor startet vi Elbil24.

Elbil24 lages av Aller Media AS, og er en del av Dagbladet Pluss. Elbil24.no samarbeider også tett med andre redaksjoner i Aller Media, som Dagbladet, Dinside.no og Sol.no.

Dette skriver vi om:

Elbil24 satser på grundige saker som både er opplysende og lærerike for de som aldri før har hatt en elbil, og som trenger gode råd og informasjon om alt fra bilen i seg selv, til lading, ladeutstyr, utfordringer, fordeler og ulemper. For det er ikke bare i kjøpsfasen det er nye ting man bør være klar over.

Elbil24 følger også teknologiene som ligger i bunnen nøye, og har som mål å forklare leserne kompleks teknologi på en enkel måte. Du skal med andre ord finne nyttige saker på Elbil24, enten du er nybegynner eller en viderekommende elbilist.

Elbil24 PRO:

Foruten det store antallet saker du finner på Elbil24, bør du også ta en titt på Elbil24 PRO. Dette er en fordelsklubb der du får tilgang til fremforhandlede rabattavtaler, noen spesielt tilegnet elbilen, andre av mer generell karakter.

Om du skal ha deg en ladekabel, eller du skal ha en ladeboks, så vil du spare inn mer enn gebyret for medlemskapet allerede fra første kjøp.

Foruten rabattavtalene vil du også få tilgang til de mest omfattende sakene våre, enten det er de store testene, eller det er andre tyngre saker vi har brukt mye ressurser på.

Journalistikk du kan stole på:

Det du leser på Elbil24 skal være korrekt, og det skal være velskrevet. Et faglig godt og troverdig innhold er alltid målsetningen, for vi vet at dette lønner seg i lengden.

Vi har høye krav til kildearbeid i journalistikken vår. I tillegg vektlegger vi et godt språk, så ikke nøl med å ta kontakt om du finner skrivefeil!

Kontakt:

Elbil24, Aller Media AS,
Karvesvingen 1, 0571 Oslo

Fagredaktør og testansvarlig:

Fred Magne Skillebæk - fred.magne@elbil24.no

Konstituert redaksjonsleder:

Pål Joakim Pollen - paal.pollen@aller.com

Journalist:
Steinar André Danielsen - steinar@elbil24.no

Kundeservice
kundeservice@elbil24.no

Annonse:
Aller Media Annonseavdeling.

Elbil24.no jobber etter normene i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

Mer om

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.