Om oss:

Dette er Elbil24

Norges største nettsted om elbil.

REDAKSJONEN: Her representert ved Fred Magne Skillebæk (fagredaktør), Steinar André Danielsen (journalist) og Bjørn Eirik Loftås (redaksjonsleder). Foto: Andreas Heen Haaland-Carlsen
REDAKSJONEN: Her representert ved Fred Magne Skillebæk (fagredaktør), Steinar André Danielsen (journalist) og Bjørn Eirik Loftås (redaksjonsleder). Foto: Andreas Heen Haaland-Carlsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nettstedet Elbil24 ble påbegynt 1. oktober 2018, og halvannen måned senere publiserte vi vår første artikkel. Bilmarkedet er i kraftig endring, og Regjeringen har en målsetting om at hele personbilsalget i 2025 skal være utslippsfritt.

Denne omleggingen påvirker også oss forbrukere og informasjonsbehovet rundt temaet elbil, som er nytt for de aller fleste. Derfor startet vi Elbil24.

Elbil24 lages av Scandinavia Online, som også står bak nyhetssiden SOL.no og nettavisen for utviklere Kode24.no. Elbil24.no samarbeider også tett med andre redaksjoner i Aller Media, som Dagbladet og Dinside.no.

Dette skriver vi om:

Elbil24 satser på grundige saker som både er opplysende og lærerike for de som aldri før har hatt en elbil, og som trenger gode råd og informasjon om alt fra bilen i seg selv, til lading, ladeutstyr, utfordringer, fordeler og ulemper. For det er ikke bare i kjøpSsfasen det er nye ting man bør være klar over.

Elbil24 følger også teknologiene som ligger i bunnen nøye, og har som mål å forklare leserne kompleks teknologi på en enkel måte. Du skal med andre ord finne nyttige saker på Elbil24, enten du er nybegynner eller en viderekommende elbilist.

Elbil24 PRO:

Foruten det store antallet saker du finner på Elbil24, bør du også ta en titt på Elbil24 PRO. Dette er en fordelsklubb der du for en gitt årsavgift får tilgang til fremforhandlede rabattavtaler, alle spesielt tilegnet elbilen.

Om du skal ha deg en ladekabel, eller du skal ha en ladeboks, så vil du spare inn mer enn årsgebyret allerede fra første kjøp.

Foruten rabattavtalene vil du også få tilgang til de mest omfattende sakene våre, enten det er store tester, eller det er andre tyngre saker vi har brukt mye ressurser på.

Journalistikk du kan stole på:

Det du leser på Elbil24 skal være sant, og det skal være velskrevet. I hele selskapet Scandinavia Online har vi faglig godt og troverdig innhold som målsetning, for vi vet at dette lønner seg i lengden.

Vi har høye krav til kildearbeid i journalistikken vår. I tillegg vektlegger vi et godt språk i sakene våre, så ikke nøl med å ta kontakt om du finner skrivefeil!

Kontakt:

Elbil24, Scandinavia Online AS,
Karvesvingen 1, 0571 Oslo

Fagredaktør og testansvarlig:
Fred Magne Skillebæk - fred.magne@elbil24.no

Redaksjonsleder og forbrukerekspert:
Bjørn Eirik Loftås - bel@elbil24.no

Journalist:
Steinar André Danielsen - steinar@elbil24.no

Kundeservice
kundeservice@elbil24.no

Annonse:
Aller Media Annonseavdeling.

Elbil24.no jobber etter normene i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.