Priser hurtiglading elbil

Dette koster det å hurtiglade elbilen nå

Strømprisene går i taket for tiden, så hva skjer med prisene på hurtiglading? Vi har snakket med fem av de største aktørene - her får du full oversikt.

8,40 KR PR KWH: Som drop-in-kunde hos Ionity, må du betale 8,40 kroner pr kWh. Aktøren er imidlertid en av dem som er klare på at de ikke planlegger prisøkning med det første. Foto: Bjørn Eirik Loftås
8,40 KR PR KWH: Som drop-in-kunde hos Ionity, må du betale 8,40 kroner pr kWh. Aktøren er imidlertid en av dem som er klare på at de ikke planlegger prisøkning med det første. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): De siste ukene har strømprisene økt til nivåer vi aldri før har opplevd i Norge. På det meste har prisene i Sør-Norge vært oppe i over 5 kroner pr kilowattime på enkelte tidspunkter, av døgnet og flere eksperter har uttalt at vi må være forberedt på at det kan bli enda dyrere utover vinteren.

Årsakene er mange og sammensatte, og de skal vi ikke gå nærmere inn på her. Det som imidlertid er sikkert, er at prisene ikke bare påvirker våre lommebøker, men også næringslivet.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.