Sjekk nyttelasten

Dette må du sjekke før du feriepakker elbilen

Hvor mye vekt kan du ha med i bilen, fordelt på folk og bagasje? Her får mange seg enn overraskelse. Velg bil og sjekk med Elbil24s kalkulator!

MANGE VIL BLI OVERRASKET: Fyller du bilen med folk og bagasje, kan du risikere å overstige nyttelastgrensa. Blir du stoppet, må noe(n) settes igjen. Foto: Bjørn Eirik Loftås
MANGE VIL BLI OVERRASKET: Fyller du bilen med folk og bagasje, kan du risikere å overstige nyttelastgrensa. Blir du stoppet, må noe(n) settes igjen. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): De fleste elbiler som selges i dag har store batteripakker og er med det ganske tunge sammenlignet med fossilbiler av samme størrelse.

En ting mange ikke tenker så mye over, men som du bør ha i bakhodet enten du eier eller skal kjøpe elbil, er bilens oppgitte grense for nyttelast. Den kan ofte være mindre på elbiler enn på tilsvarende fossilbiler, nettopp som følge av høyere egenvekt.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.