Brukerundersøkelse

Dette mener eierne om bZ4X og Solterra

Vi spurte eierne hva de er fornøyd med og mindre fornøyd med ved elbilene sine. Dette svarte eierne av Toyota bZ4X og Subaru Solterra.

GOD PÅ GLATTA: Her har vi nettopp kjørt bZ4X gjennom en rekke krevende vintertester. Der overbeviste den. Foto: Bjørn Eirik Loftås
GOD PÅ GLATTA: Her har vi nettopp kjørt bZ4X gjennom en rekke krevende vintertester. Der overbeviste den. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det har vært en tøff vinter for Toyota og Subaru, som har måttet tåle mye kritikk for både kort rekkevidde og treg ladehastighet på sine elbiler bZ4X og Solterra. De to bilene er bygd på samme lest og er langt på vei identiske.

Kritikken har vært så massiv at kunder som har bestilt bilen, har kunnet kansellere kjøpskontrakten - i mange tilfeller helt uten kostnad.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.