Tesla Model Y:

Dette synes norske Model Y-eiere om bilen sin

Norges mest solgte bil de siste to åra fikk nylig et prisdropp, og vi har fått kommentarer og terningkast fra over 500 Model Y-eiere.

POPULÆR: Over 40.000 nordmenn har kjøpt Model Y de siste to åra. Det er bil eierne liker godt, men på enkelte punkter vurderes den som noe svakere enn snittet. Foto: Pål Joakim Pollen
POPULÆR: Over 40.000 nordmenn har kjøpt Model Y de siste to åra. Det er bil eierne liker godt, men på enkelte punkter vurderes den som noe svakere enn snittet. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

(Elbil24): Den gjorde reint bord i 2023 også, Model Y, og knuste sin egen rekord for antall solgte eksemplarer av én modell i løpet av et år.

For der 17.354 biler ble registert i 2022, landet tallet på 23.088 biler i 2023. Totalt nærmer Tesla seg 50.000 Model Y på norske veier, og senket nylig prisen for å friste enda flere.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.