Disse elbilene skal lanseres:

Disse 28 nye elbilene kommer i 2020

Her er de viktigste detaljene og prisene.

27 MODELLER: Og det er før vi har tatt med de elektriske varebilene som kommer.
27 MODELLER: Og det er før vi har tatt med de elektriske varebilene som kommer. Vis mer

(Elbil24): I lang tid har vi hørt snakk om en rekke kommende elbiler. Noen av dem har til og med blitt omtalt som 2019-modeller, men når alt kommer til alt drar leveransene ut i tid, og mange av de store nyhetene kommer først rett over nyåret.

Enkelte tror det er Elon Musk og Tesla som har satt fyr på elbilmarkedet, og at deres suksess er årsaken til at det nå kommer et ras av elbiler. Helt slik er det naturligvis ikke.

Det er først og fremst nye utslippskrav fra EU som presser bilprodusentene til å tenke alternativt. Kravene innføres fra 2020, og bilprodusentene må fra da ikke overstige 95 gram CO2-utslipp per kilometer per bil fra den totale flåten. Om så skjer, så vanker det store bøter per bil.

Denne artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Jo mer du benytter deg av fordelene, jo mer sparer du. Alt er relatert til elbilen spesielt, enten det er ladeutstyr eller andre fordeler.

MÅNED

PRØVETILBUD

1 KR

(0,03)

KJØP MÅNED

Bestill nå!
Du har valgt:

Elbil24

MÅNED 1 KR måned* 0,03

*Medlemskapet fornyes automatisk til løpende ordinær pris (99 kr/mnd) når prøveperioden utløper. Du kan avslutte medlemskapet når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Årskontingent

MEST POPULÆRT

399 KR

(1,08)

KJØP Årskontingent

Bestill nå!
Du har valgt:

Elbil24

Årskontingent 399 KR ett år 1,08

Medlemskapet fornyes automatisk til ordinær pris (599 kr/år) når perioden utløper. Du kan avslutte medlemskapet når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Har du allerede abonnement?   Logg inn