Elbil-nyheter:

Disse 28 nye elbilene kommer i 2020

Her er de viktigste detaljene og prisene.

28 MODELLER: Og det er før vi har tatt med de elektriske varebilene som kommer.
28 MODELLER: Og det er før vi har tatt med de elektriske varebilene som kommer. Vis mer

(Elbil24): 2020 er for lengst pekt ut som det store elbil-året. Det er nå alvoret begynner.

Enkelte tror det er Elon Musk og Tesla som har satt fyr på elbilmarkedet, og at deres suksess er årsaken til at det nå kommer et ras av elbiler. Helt slik er det naturligvis ikke.

Det er først og fremst nye utslippskrav fra EU som presser bilprodusentene til å tenke alternativt. Kravene innføres fra og med i år, og bilprodusentene må fra i år ikke overstige 95 gram CO2-utslipp per kilometer per bil fra den totale flåten. Om så skjer, vil det vanke store bøter per bil.

Elbilene er med andre ord et glimrende verktøy for å få ned gjennomsnittet så mye at 95-grams målet nås.

Derfor var de færreste av produsentene villige til å levere ut biler i 2019, men har holdt på dem til etter nyttår. Det er slettes ikke lett for alle produsentene å komme så lavt i gjennomsnitts utslipp.

Denne artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Jo mer du benytter deg av fordelene, jo mer sparer du. Alt er relatert til elbilen spesielt, enten det er ladeutstyr eller andre fordeler.

MÅNED

PRØVETILBUD

1 KR

(0,03)

KJØP MÅNED

Bestill nå!
Du har valgt:

Elbil24

MÅNED 1 KR måned* 0,03

*Medlemskapet fornyes automatisk til løpende ordinær pris (99 kr/mnd) når prøveperioden utløper. Du kan avslutte medlemskapet når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Årskontingent

MEST POPULÆRT

399 KR

(1,08)

KJØP Årskontingent

Bestill nå!
Du har valgt:

Elbil24

Årskontingent 399 KR ett år 1,08

Medlemskapet fornyes automatisk til ordinær pris (599 kr/år) når perioden utløper. Du kan avslutte medlemskapet når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Har du allerede abonnement?   Logg inn