Brukerundersøkelse

Disse elbil-eierne vil kjøpe et annet merke neste gang

Hvor lojale er egentlig eierne mot sitt eget bilmerke? Vår undersøkelse avdekker store forskjeller. Se resultatene for 37 elbilmodeller!

NORGESBILER: Volvo XC40, Tesla Model Y, VW ID.4 og Toyota bZ4X er blant Norges mest populære elbiler for tiden. Men vil eierne ha samme bilmerke neste gang? Vi sjekket med eierne av disse og 33 andre elbil-modeller.
NORGESBILER: Volvo XC40, Tesla Model Y, VW ID.4 og Toyota bZ4X er blant Norges mest populære elbiler for tiden. Men vil eierne ha samme bilmerke neste gang? Vi sjekket med eierne av disse og 33 andre elbil-modeller. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Hvilke bileiere er egentlig mest lojale mot merket sitt? Alle har vi en del forestillinger om hvem som alltid velger Toyota, Volvo eller Mercedes-Benz, men ting er i endring.

I kjølvannet av elektrifiseringen, er vi er vitne til et aldri så lite paradigmeskifte i bilmarkedet. Klassiske bilprodusenter utfordres av en rekke nye og kanskje også mer framoverlente aktører, og stadig flere av oss kaster oss ut i nytt og ukjent terreng når vi går fra fossilt til elektrisk.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.