Kjøpe ny elbil

Disse elbilene får du på dagen

Vi har spurt 23 importører - slik er leveringssituasjonen på populære elbiler akkurat nå!

MEST SOLGT: Norges mest solgte elbil, Nissan Leaf, er en av mange modeller som kan kjøpes og hentes ut fra forhandlere på dagen. Foto: Bjørn Eirik Loftås
MEST SOLGT: Norges mest solgte elbil, Nissan Leaf, er en av mange modeller som kan kjøpes og hentes ut fra forhandlere på dagen. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det er ikke bare Norge som har fokus på nullutslippsbiler for tiden. Land etter land over hele verden vedtar nå strenge utslippskrav og innfører insentiver for å få folk til å velge elbiler foran andre drivlinjer.

Store bilprodusenter som Volkswagen, Hyundai, Volvo (Geely), General Motors og en rekke andre, gjør derfor store endringer i produksjonsanleggene sine, for på sikt å gå helt over fra bensin og diesel, til nullutslipp.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer