Kjøpe ny elbil

Disse elbilene får du på dagen

Vi har spurt 23 importører - slik er leveringssituasjonen på populære elbiler akkurat nå!

MEST SOLGT: Norges mest solgte elbil, Nissan Leaf, er en av mange modeller som kan kjøpes og hentes ut fra forhandlere på dagen. Foto: Bjørn Eirik Loftås
MEST SOLGT: Norges mest solgte elbil, Nissan Leaf, er en av mange modeller som kan kjøpes og hentes ut fra forhandlere på dagen. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det er ikke bare Norge som har fokus på nullutslippsbiler for tiden. Land etter land over hele verden vedtar nå strenge utslippskrav og innfører insentiver for å få folk til å velge elbiler foran andre drivlinjer.

Store bilprodusenter som Volkswagen, Hyundai, Volvo (Geely), General Motors og en rekke andre, gjør derfor store endringer i produksjonsanleggene sine, for på sikt å gå helt over fra bensin og diesel, til nullutslipp.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.