Stor oversikt:

Disse elbilene lader raskest

Stadig flere elbiler støtter lynlading. Her ser du hvilke modeller som kan lades aller raskest!

LYNLADING: Det er nå rundt 10 biler på markedet som kan lade med en makseffekt på 150 kW eller mer, og mange flere kommer i 2021. På bildet ser du en Ford Mustang Mach-e, som er en av disse. Foto: Bjørn Eirik Loftås
LYNLADING: Det er nå rundt 10 biler på markedet som kan lade med en makseffekt på 150 kW eller mer, og mange flere kommer i 2021. På bildet ser du en Ford Mustang Mach-e, som er en av disse. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Har du husket å melde deg inn i Elbil24 PRO? Det gir tilgang til de beste sakene og en rekke gode medlemsfordeler.

(Elbil24): Ladehastighet er bare ett av mange begreper du, som fersk elbileier, bør ha kjennskap til. Tiden det tar å lade opp et elbilbatteri varierer nemlig stort, og avhenger blant annet av batterikapasitet, laderens maks-effekt og temperaturen i lufta. Det kan du lese mer om lenger nede i saken.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer