Stor oversikt:

Disse elbilene lader raskest

Stadig flere elbiler støtter lynlading. Her ser du hvilke modeller som kan lades aller raskest!

LYNLADING: Det er nå rundt 10 biler på markedet som kan lade med en makseffekt på 150 kW eller mer, og mange flere kommer i 2021. På bildet ser du en Ford Mustang Mach-e, som er en av disse. Foto: Bjørn Eirik Loftås
LYNLADING: Det er nå rundt 10 biler på markedet som kan lade med en makseffekt på 150 kW eller mer, og mange flere kommer i 2021. På bildet ser du en Ford Mustang Mach-e, som er en av disse. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Har du husket å melde deg inn i Elbil24 PRO? Det gir tilgang til de beste sakene og en rekke gode medlemsfordeler.

(Elbil24): Ladehastighet er bare ett av mange begreper du, som fersk elbileier, bør ha kjennskap til. Tiden det tar å lade opp et elbilbatteri varierer nemlig stort, og avhenger blant annet av batterikapasitet, laderens maks-effekt og temperaturen i lufta. Det kan du lese mer om lenger nede i saken.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.