Test på bane:

Disse elbilene taper seg mest

(RING KNUTSTORP): Vi har sjekket hvor mye tid som forsvinner når elbilene blir slitne. Noen skuffer stort, men tre modeller kommer veldig godt ut av testen.

Foto: Steinar André Danielsen.
Foto: Steinar André Danielsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Elbiler med kraftige ytelser er utvilsomt morsomme å kjøre, men utnytter du kreftene til det fulle, vil det naturligvis sluke energi.

I hverdagen kjenner vi til at kraftige akselerasjoner og høy fart - da på motorvei - vil øke forbruket og redusere rekkevidden til en elbil.

På den krevende banen Ring Knutstorp utenfor Helsingborg i Sverige er det naturligvis ikke rekkevidde og forbruk som står i fokus, men det er likevel interessant å se på hvordan store energitap påvirker de ulike modellenes egenskaper.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.