Elbil med tilhenger:

Disse kan trekke mest

Behov for å hekte på en ekstra stor henger? Få full oversikt over hvor mye vekt ulike bilmodeller kan trekke.

Ford Mustang Mach-E kan trekke inntil 1500 kg på kroken, men det finnes mange biler som lar deg trekke enda mer. Foto: Ford
Ford Mustang Mach-E kan trekke inntil 1500 kg på kroken, men det finnes mange biler som lar deg trekke enda mer. Foto: Ford Vis mer
Publisert

(Elbil24): Hengerfeste på bilen er noe mange nordmenn verdsetter, enten det er for å kjøre et lite lass på søppeldynga, hente en kommode på Finn, sette ut båten på forsommeren eller feriere i campingvogn.

I elbilenes spede barndom var tilhengerfeste forbeholdt de få, men i 2023 er det et flertall av nye biler som har muligheten for å koble på tilhenger.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.