Komplett oversikt:

Disse nye elbilene kan dra tilhenger

En rekke av elbilnyhetene i 2021 kan dra tilhenger. Det gjør overgangen til elbil langt enklere for mange av oss.

VOLVO XC40 RECHARGE PURE ELECTRIC: Volvos første helelektriske er blant modellene som har fått støtte for å dra henger. Her er hengefestet semi-elektrisk og innfellbart. Ilustrasjon: Volvo
VOLVO XC40 RECHARGE PURE ELECTRIC: Volvos første helelektriske er blant modellene som har fått støtte for å dra henger. Her er hengefestet semi-elektrisk og innfellbart. Ilustrasjon: Volvo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det har vært et ankepunkt helt siden starten, at elbilene ikke har kunnet dra henger. Det er flere årsaker til det, men de fleste hindrene er i ferd med å bli borte. En rekke av familie-elbilene som kommer på markedet i 2021 vil kunne utstyres med hengerfeste og dra henger med totalvekt på opp mot to tonn på det meste, viser vår kartlegging.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.