Komplett oversikt:

Disse nye elbilene kan dra tilhenger

En rekke av elbilnyhetene i 2021 kan dra tilhenger. Det gjør overgangen til elbil langt enklere for mange av oss.

VOLVO XC40 RECHARGE PURE ELECTRIC: Volvos første helelektriske er blant modellene som har fått støtte for å dra henger. Her er hengefestet semi-elektrisk og innfellbart. Ilustrasjon: Volvo
VOLVO XC40 RECHARGE PURE ELECTRIC: Volvos første helelektriske er blant modellene som har fått støtte for å dra henger. Her er hengefestet semi-elektrisk og innfellbart. Ilustrasjon: Volvo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det har vært et ankepunkt helt siden starten, at elbilene ikke har kunnet dra henger. Det er flere årsaker til det, men de fleste hindrene er i ferd med å bli borte. En rekke av familie-elbilene som kommer på markedet i 2021 vil kunne utstyres med hengerfeste og dra henger med totalvekt på opp mot to tonn på det meste, viser vår kartlegging.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer