Elbiler i test:

DUELL: Ford Mustang Mach-E GT mot Skoda Enyaq Coupé RS iV

Den ene kan være en bil du bør styre unna.

«Perfekt familiebil», «heftig akselerasjon» og «mest verdi for pengene». Komplimentene sitter løst når bilene testes, men ikke alt er fryd og gammen. Foto: Fred Magne Skillebæk.
«Perfekt familiebil», «heftig akselerasjon» og «mest verdi for pengene». Komplimentene sitter løst når bilene testes, men ikke alt er fryd og gammen. Foto: Fred Magne Skillebæk. Vis mer
Publisert

(Elbil24): Ford og Skoda har begge satt solide i spor i Norge med sine siste elbilmodeller. I løpet av et drøyt års tid har Skoda solgt over 10.000 eksemplarer av Enyaq i Norge. Ford følger like bak, etter å ha rullet ut drøye 8.700 eksemplarer av sin Mustang Mach-E.

Bilene passer rett og slett veldig godt inn i Norge og tilbyr en pakke mange nordmenn ser etter i en elbil: SUV, lang rekkevidde, god plass og en overkommelig pris.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.