Hyundai Ioniq 6 Long Range AWD vs Nio ET5

DUELL: To av årets heteste elbil­nyheter - vinneren lader vanvittig raskt

Begge skilter med lang rekkevidde og god ytelse, og vi har en favoritt!

De er begge sportslige i designet og byr på firehjulstrekk, spenstige ytelser og lang rekkevidde. Vi har duelltestet Hyundai Ioniq 6 mot Nio ET5. Foto: Pål Joakim Pollen
De er begge sportslige i designet og byr på firehjulstrekk, spenstige ytelser og lang rekkevidde. Vi har duelltestet Hyundai Ioniq 6 mot Nio ET5. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Selv om SUV-segmentet ser ut til å være det mest populære blant norske bilkjøpere, er det på ingen måte slik at alle trenger en så svær doning.

Dagens to duellanter er begge sportslige og ligger lavere på veien. De har imidlertid begge svært god plass i kupeen, god rekkevidde, firehjulstrekk og mye teknologi innabords.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.