Full test av rekkevidde og ladefart:

Duell: Toyota bZ4X mot Nissan Ariya: Her blir det knock-out

Begge nykommerne er ventet å bli storselgere i Norge, men bZ4X har fått en litt trang start. Vår ferske test byr på flere store overraskelser.

HØYAKTUELL DUELL: Nissan Ariya mot Toyota bZ4X. Foto: Fred Magne Skillebæk
HØYAKTUELL DUELL: Nissan Ariya mot Toyota bZ4X. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24): Det triller stadig nye elbiler inn på norske veier, og to av de mest omtalte bilene den senere tid er Nissan Ariya og Toyota bZ4X. Vi har testet dem begge, både hver for seg, og nå sammen - på norske høstveier.

Bilene er direkte konkurrenter, for begge defineres som SUV. Bilene er omtrent like store i størrelse, det fysiske fotavtrykket. De koster omtrent det samme, med noen tusenlapper den ene eller andre veien, avhengig av hvilken utstyrsmodell du velger.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.