Test av elbiler:

DUELL: VW ID.5 GTX mot Skoda Enyaq Coupé RS: - Resultatet vil nok overraske mange

Coupé-utgavene til to av Norges mest populære elbiler har endelig slått rot i Norge. ID.5 og Enyaq Coupé er svært like på mye, men det er likevel mulig å velge feil.

VWs nyeste familie-SUV mot Skodas raskeste elbil. Hvor store er egentlig forskjellene? Vi undersøker nærmere i denne store testen. Foto: Bjørn Eirik Loftås.
VWs nyeste familie-SUV mot Skodas raskeste elbil. Hvor store er egentlig forskjellene? Vi undersøker nærmere i denne store testen. Foto: Bjørn Eirik Loftås. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Volkswagen ID.-familien har gjort stor suksess i Norge og i år er det kun Tesla Model Y som ligger foran VW ID.4 på salgslistene her til lands.

Med over 9500 registrerte eksemplarer er VW ID.4 på en soleklar 2.-plass - mens slektningen Skoda Enyaq (6700) imponerende nok følger på den siste pallplassen.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.