Brukerundersøkelse

E-tron, I-Pace eller EQC? Se eiernes egne terningkast

Tre premium-biler som har solgt i bøtter og spann. Men hvilken bil har de mest fornøyde eierne, og hva har eierne å sette fingeren på? Her får du svarene!

SPENSTIG TRIO: Tre av de mest populære familie-SUV-ene på det norske markedet de siste årene, har blitt satt under lupen av eierne sine. Foto: Fred Magne Skillebæk
SPENSTIG TRIO: Tre av de mest populære familie-SUV-ene på det norske markedet de siste årene, har blitt satt under lupen av eierne sine. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24):

OPPDATERT: De er alle tre vanlige syn på norske veier. Jaguar i-Pace ble kåret til Årets bil så tidlig som i 2019, mens Audi e-tron ble Norges mest solgte elbil i 2020. Også Mercedes-Benz EQC har bitt godt fra seg på salgslistene siden introduksjonen i 2018.

Totalt var det 23. desember registrert rundt 10.884 av EQC, 7488 av i-Pace, og svimlende 27.639 eksemplarer av Audi e-tron.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.