Erstatte mistet bilnøkkel:

Ekstreme prisforskjeller: Så mye koster ny bilnøkkel

Er du uheldig og mister nøkkelen til bilen din, viser Elbil24s undersøkelse at prisen for en ny varierer svært mye mellom de ulike bilmodellene. Advarsel: Her forsvinner tusenlappene fort!

AVANSERTE: Dagens bilnøkler er noe helt annet enn det de var før i tiden. Å kjøpe ny nøkkel innbærer også at bil og nøkkel må programmeres til å kunne kommunisere med hverandre. Foto: Bjørn Eirik Loftås
AVANSERTE: Dagens bilnøkler er noe helt annet enn det de var før i tiden. Å kjøpe ny nøkkel innbærer også at bil og nøkkel må programmeres til å kunne kommunisere med hverandre. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Noen av oss er kroniske rotekopper, og er du blant dem som til stadighet leter etter mobilen, lommeboka eller bilnøklene, kan det være greit å vite at det kan koste tusenvis av kroner om du roter bort sistnevnte.

For bilnøkler er ikke lenger bare nøkler. Der man tidligere stakk den inn i dørlåsen og vridde om, for deretter å bruke den samme nøkkelen til å skru på tenninga i bilen, er dagens bilnøkler langt mer avanserte.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.