Billig, ny elbil

Elbil-kupp: Nå får du disse tre til under 300.000 kroner

Lyst på ny elbil uten å blakke deg helt? Akkurat nå får du disse tre godt utstyrte elbilene til meget gode priser. Sjekk hvilken som er vår favoritt!

KAMPANJEPRISER: Vi har plukket ut tre elbiler til under 300.000 kroner og kåret vår favoritt. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KAMPANJEPRISER: Vi har plukket ut tre elbiler til under 300.000 kroner og kåret vår favoritt. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det har vært mye fokus den siste tiden på elbiler som øker i pris, ikke minst på bruktmarkedet. Vi har sett flere eksempler på biler som har kjørt tusenvis av kilometer, men som legges for salg til priser som ligger over hva de kostet da de var nye.

Det skyldes at etterspørselen for tiden er høyere enn tilbudet. Det er lang leveringstid på mange av de mest populære modellene, noe som har ført til at mange tyr til bruktmarkedet. Det er definitivt selgers marked nå, dersom du har en elbil du vil selge.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.