Kjøpeguide

Elbil på budsjett? Sjekk våre favoritter under 100.000 kroner

Nå begynner det å bli et stort utvalg elbiler i markedet for deg som er på stramt budsjett. Sjekk våre eksempler og favoritter!

561 BRUKTE ELBILER TIL UNDER 100K: Aldri før har utvalget av rimelige elbiler vært større. Men hvilken skal du velge? Her er våre råd. Foto: NTB
561 BRUKTE ELBILER TIL UNDER 100K: Aldri før har utvalget av rimelige elbiler vært større. Men hvilken skal du velge? Her er våre råd. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det siste halve året har prisene på brukte elbiler gått kraftig ned. Da Tesla skalperte prisene på markedets mest solgte elbil med inntil 120.000 kroner i januar, utløste det en domino-effekt uten sidestykke på bruktmarkedet. Uheldig for den som skal selge bil, men naturligvis meget positivt for deg som skal kjøpe.

Vi har allerede fortalt deg hva du får for 200.000 kroner, denne gangen halverer vi prisen. For nå kan du faktisk få mye elbil for 100.000 kroner, viser vår bruktbilsjekk.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.